Inscripcions obertes per a les classes de Llengua i Ciutadania per a persones nouvingudes

Les inscripcions per a les classes de llengua estaran oberte sal llarg de tota la setmana a La Formiga.
Així, les persones interessades poden acudir a la seu de La Formiga per fer una prova de nivell que determini el curs en què s’hauran d’inscriure, situada en el c. Elkano, 74, en horari d’11 a 14 i de 16 a 19 hores.
Les classes de llengua, dels nivells alfabetització, bàsic I, II i III de castellà i nivell bàsic de català, són gratuïtes i només cal una inscripció de 15 euros. Els cursos, que començaran la setmana del 6 de maig, són de 40 hores i s’imparteixen dos dies a la setmana (1,5 hores per classe) al centre cívic El sortidor, per part de l’equip de voluntaris de La Formiga.

(Adjuntem fulletó amb horaris)

Enguany, l’Escola de Llengua es converteix en l’Escola de Llengua i Ciutadania, incorporant accions encaminades a afavorir la inserció sociolaboral de les persones nouvingudes, com xerrades trimestrals sobre drets laborals, sortides amb els companys de classe i una xerrada anual que informarà sobre aspectes jurídics a la nova ciutadania. Tot, per afavorir la ciutania activa i la igualtat d’oportunitats entre les persones nouvingudes, promovent procesos d’acomodament.

Attachment: Fulletó horaris Escola de Llengua(674.00 kb)