NOTÍCIES

3r Premi Civisme!

El 28 de novembre de 2022 es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Civisme 2022 a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, presidit per la conselleria de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

L’Associació Sociocultural La Formiga va rebre el 3r Premi Jaume Ciurana pel Projecte Paraules i Sons: acompanyament en la inclusió social dels i les joves nouvingudes en el seu procés d’adaptació al país d’acollida a través de la capacitació lingüística, activitats de lleure educatiu i formació musical.

Seguim!

Busquem persones voluntàries pels projectes amb joves de La Formiga

Busquem persones voluntàries per aquests dos projectes:

-Professorat voluntari de classes de reforç de català per a persones joves nouvingudes per  impartir una classe setmanal entre els mesos d’octubre i desembre (projecte CALA).

-Professorat voluntari de guitarra i cant per impartir una classe setmanal a persones joves nouvingudes de 12 a 17 anys (projecte La Formiga fusió musical).

Si estàs interessat o interessada en col.laborar amb aquests projectes ens pots adreçar un correu a info@laformiga.org indicant que vols colaborar-hi i adjuntant el teu curriculum vitae.

Casal d’Estiu de La Formiga!

Ampliem inscripcions pel Casal de reforç de CATALÀ i LLEURE

El Casal és per a joves de 12 a 16 anys i es realitzarà al Centre Cultural Albareda (c/ Albareda, 22, Barcelona)

CASAL GRATÜIT! NOMÉS 20€ D’INSCRIPCIÓ AMB POSSIBILITAT DE BECA

Ampliem les inscripcions (inicialment fins el 17 de juny, com diu al cartell) fins a l’1 de juliol! Per demanar inscripció, contacteu amb info@laformiga, 934438207 o vingueu al local de La Formiga (c/ Elkano 74, Barcelona) entre 12:30h i 16h (dilluns i divendres, fins les 19h).

 

La Formiga ha arribat a 360 alumnes!

Seguim creixent

La Formiga està fent un esforç per donar resposta a les necessitats creixents de les persones migrades  i persones refugiades del Poble Sec i del conjunt de Barcelona, creant nous grups per a ampliar els projectes i poder  atendre a cada vegada més persones que ho necessitin .

360 alumnes

Actualment comptem amb 360 alumnes repartits entre els projectes per a adolescents: 98 usuaris/es entre els projectes de classes de català i el projecte de música; i els projectes per a adults: 262 usuaris/es als projectes de castellà, entre l’Escola de Llengua i Ciutadania i el projecte Món Barri de dones migrades.

22 professores i professors voluntaris

Res d’això seria possible sense la tasca  compromesa que fa el personal voluntari de l’entitat, que actualment compta amb 22 persones. Un agraïment infinit, de part de l’equip, per la seva tasca.

7 professionals

L’equip professional de La Formiga està integrat per dues professores dels tallers de català per joves, dues professores del projecte de música per joves i tres de l’equip de gestió.

Moltes gràcies a tothom… seguim!