La Formiga participa a la 23a Mostra d’Entitats del Poble Sec

Com ja és tradicional quan arriba l’estiu, les entitats del Poble Sec omplen el Paral·lel per donar-se a conèixer a veïns i visitants. Aquest dissabte 1 de juny es va celebrar la 23a edició de la Mostra d’Entitats del Poble Sec i La Formiga va participar amb un estand informatiu on al llarg del dia es varen realitzar diverses activitats dinamitzades per voluntaris i voluntàries de diversos orígens.

Tallers de cal·ligrafia xinesa i de tatuatges de henna
De les 11 del matí fins les 2 de la tarda, Yiaying, Wei, Wen i Tong Tong, joves d’origen xinès que es varen oferir a dinamitzar l’activitat, varen oferir als vianants el seu nom trabnscrit al xinès, quelcom que es fa mitjançant el mètode pinyin, de transcripció fonètica. A prop de 200 persones es varen emportar aquest record de la diada festiva, i molts d’ells varen fer un donatiu pels projectes de La Formiga.
A partir de les quatre de la tarda, vàrem comptar amb la participació, per segon any consecutiu, de la voiluntària d’origen pakistanès Any Khan, que en companyia de dues amigues varen dur a terme tatuatges tradicionals de henna a moltes de les persones que es varen apropar a l’estand.