Per Sant Jordi, felicitacions i visibilitzacions en forma de Punt de Llibre

Les dones que assisteixen a les classes de llengua de La Formiga, que s’integren en el projecte de promoció de l’autonomia i foment de la participació ciutadana de les dones immigrades al barri del Poble Sec, han volgut felicitar la diada de Sant Jordi als veïns i veïnes que s’apropaven al mercat del Llibre i la Rosa celebrada a la plaça del Molino.
Unes 13 dones s’han animat a participar d’aquesta manera a la festivitat, repartint puns de llibre confeccionats amb imatges de les dones i frases triades per elles mateixes per felicitar la diada i ressaltar els valors de la convivència, l’acollida i la cultura de la pau; que a la part del darrere recollien tots els noms de les participants al projecte.
Irene Revilla, professora de Mon Barri, ha ressaltat la importància d’activitats com aquestes per “conseguir l’objectiu marcat dins el projecte, de donar a conèixer les dones al barri, fer-les visibles”.
Els punts de llibre, dissenyats per la professora Àngela Bosch, també perseguien aquest objectiu, de fer visibles les cares i també les paraules de les dones nouvingudes, alhora de mostrar la seva creativitat i il·lusió per contribuir a la celebració del dia de Sant Jordi.