L’Escola de Llengua per a persones nouvingudes obre inscripcions per als cursos de llengua

Les inscripcions per als cursos d’alfabetització en castellà i català de La Formiga ja estan obertes, desde dilluns 21 de gener fins divendres 25 Les persones interessades poden venir a matricular-se d’11:00 a 14: 00 i de 16:00 a 19:00 a la seu de l’entitat (c.Elkano, 74).
En total, s’han programat un total de 4 cursos per al pimer trimestre de l’any, que començaran el dia 28 de gener i que s’impartiran al centre cívic El Sortidor, per voluntaris de l’entitat amb formació com a professors de llengua per extrangers.
Es duran a terme 3 cursos de acstellà en els nivells d’alfabetització, bàsic I i bàsic II, de 40 hores de duració. En català, es farà un curs de nivell Inicial, també de 40 hores.
El cost de la inscripció és de 15 euros, un preu simbòlic pensat per afavorir la participació de tothom. L’Escola de Llengua compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

L’any 2012, la formiga va atendre a un total de 181 persones que varen acudir a un dels 15 cursos dels diversos nivells que ofereix La Formiga per afavorir la inserció socila i la participació ciutadana de les persones immigrades a la nostra societat.

Attachment: Horaris Escola de llengua(233.54 kb)