L’Escola de Llengua obre les inscripcions per als nous cursos de català i castellà per a nouvinguts

L’Escola de Llengua de La Formiga ha obert les inscripcions per als nous cursos de formació en llengües d’acollida i coneixement de l’entorn per a persones nouvingudes que començaran la setmana del 23 d’abril i finalitzaran al juliol, amb un total de 40 hores lectives .
S’ofereixen tres nivells que s’adapten a les diferents necessitats d’aprenentatge, en català i castellà: alfabetització, bàsic I i II. El temari del curs inclou càpsules informatives pensades per proporcionar als alumnes informació bàsica d’acollida i orientació sobre la nova societat que facilitin la seva participació a la nova societat i reverteixin en la millora de la convivència als barris. Les classes s’impartiran al centre cívic El Sortidor en horari de tardes.

L’Escola de Llengua
Cada any, La Formiga duu a terme un total de 9 cursos trimestrals, on més de 200 persones de països com Pakistan, Marroc, Brasil, Xina, Rússia o La índia donen les seves primeres passes en l’aprenentatge de la llengua a l’Escola de Llengua de La Formiga, un projecte d’inclusió social de persones immigrades a través de la capacitació lingüística que funciona des del 2000 amb l’objectiu de proporcionar eines per a l’autonomia i la integració social, laboral i comunitària de les persones nouvingudes a la nostra societat, perquè puguin exercir els seus drets de ciutadania en igualtat de condicions. El professorat de l’Escola de Llengua està format per voluntaris i voluntàries que bé aprenen, bé posen en pràctica els seus coneixemens sobre l’ensenyaments de llengua a persones estrangeres.