La Formiga busca joves per participar en un projecte d’intercanvi cultural amb joves xinesos

Per tercer any consecutiu, l’Associació Sociocultural La Formiga posa en marxa el ‘Parlem?’, un projecte adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys que cerca fomentar la interrelació i el coneixement mutu, tot afavorint l’intercanvi de coneixements a través d’activitats lúdiques.

L’objectiu del projecte és doble. Per una banda, busca facilitar la integració i adaptació dels joves xinesos nouvinguts tot reforçant el seu coneixement del català i afavorint la relació amb altres joves fora de l’horari escolar. Per una altra, també busca apropar als joves autòctons la llengua i la cultura xineses i donar-los la oportunitat de participar en activitats de lleure amb joves nouvinguts fomentat així la convivència i el trencament de prejudicis i estereotips.

En aquests moments, La Formiga busca joves catalans interessats a participar en aquest projecte d’intercanvi lingüístic i cultural, que consitirà en 10 sessions dinamitzades per una mediadora intercultural on a través de diverses dinàmiques, activitats i jocs, es podran iniciar en el coneixement de la llengua i cultura xineses al mateix temps que ajuden als companys xinesos a practicar i millorar el seu nivell de català, relacionar-se i conèixer les possibilitats que com a joves tenen al seu abast.

Les sessions es realitzaran entre el 18 d’octubre i el 20 de desembre de 2013, els divendres de 16.30 a 19 hores, al Centre Cívic El Sortidor ( Plaça del Sortidor, 1). L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, que es durà a terme en dos divendres consecutius, el  4 i 11 d’octubre, de 16.30 a 19 hores al Centre Cívic El Sortidor. Per a més informació, escriviu a info@laformiga.org o bé truqueu al 93 443 82 07.

Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat i la col·laboració de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec.

Attachment: Cartell Parlem?(204.28 kb)