La Biblioteca Sagrada Familia ens apropa a la cultura xinesa

La Biblioteca Sagrada Familia té aquest any, com objectiu, centrar-se en la Xina i els nostres veïns xinesos per acostar, d’una banda, la comunitat xinesa i fer-la usuària de la biblioteca, i d’altra, apropar al barri a conèixer i endinsar-se en la cultura dels seus veïns. La Formiga es col.laboradora d’aquesta iniciativa, i està ajudant en la proposta d’activitats i en la traducció al xinès de les informacions i els fulletons.

De moment la biblioteca arrenca amb una exposició que s’inaugura el proper 12 de desembre on s’inclouen documents en xinès, tant de ficció com de coneixements, i documents que donin a conèixer als usuaris de la biblioteca la cultura xinesa.

El diumenge 18, a les 12.00h, i dins les activitats emmarcades en el dia Internacional de l’Immigrant, hi ha prevista a la sala infantil una sessió bilingüe de poemes musicals xinesos que seran recitats en català, castellà i xinès. Una sessió plena de sonoritat i màgia! I a part s’estan preparant també activitats per l’any nou xinès, que aquest any serà el 23 de gener. Us anirem informant!