Inscripcions obertes per les classes de llengua de La Formiga


L’Escola de Llengua i Ciutadania obre les inscripcions per a les classes de català i castellà del darrer trimestre de 2013. El plaç d’inscripció comença el proper dijous 19 de setembre i estarà obert fins el divendres 27, dies en què les persones interessades podran dirigir-se a la seu de La Formiga (c.Elkano, 74) per fer una prova de nivell i inscriure’s alnivell més adient, en horari d’11 a 14 i de 16 a 19 hores.

Els cursos de llengua oferits per l’associació són: castellà alfabetització, bàsic I i II i català nivell inicial. Tots els cursos començaran a l’octubre, fins al desembre, amb una duració de 45 hores, i s’impartiran dos dies a la setmana, al centre cívic El Sortidor.

(Adjuntem fulletó amb horaris)

Enguany, l’Escola de Llengua es converteix en l’Escola de Llengua i Ciutadania, incorporant accions encaminades a afavorir la inserció sociolaboral de les persones nouvingudes, com xerrades trimestrals sobre drets laborals, sortides amb els companys de classe i una xerrada anual que informarà sobre aspectes jurídics a la nova ciutadania. Tot, per afavorir la ciutania activa i la igualtat d’oportunitats entre les persones nouvingudes, promovent procesos d’acomodament.

Attachment: Fulletó horaris setembre-desembre 2013

(675.50 kb)