Inscripcions obertes per als nous cursos de Mediació Intercultural i Introducció a la llengua i cultura xineses

A partir d’avui queden obertes les inscripcions pels cursos de formació específica de La Formiga, i aquest 2012 portem NOVETATS!

Obrim un curs de “INICIACIÓ AL XINÈS: llengua i cultura” per a tots aquells que tinguin ganes de conèixer la llengua xinesa des d’un vessant tant lingüístic com cultural. Té una duració de 40 hores i l’iniciarem el 23 d’abril. Amb aquest curs pretenem omplir un buit present en molts cursos de llengua xinesa, que sovint s’endinsen en continguts específics sense aportar una visió general dels mecanismes de la llengua, tant estretament relacionats amb qüestions socials i culturals.

També renovem el nostre curs de MEDIACIÓ INTERCULTURAL. Hem condensat el temari i els continguts en un sol mòdul de 40 hores enfatitzant molt en l’aplicació pràctica i aplicada a les classes i amb material de suport i lectures per treballar prèviament a casa. Anàlisi de casos pràctics i un treball en grup per aplicar els coneixements apresos acaben d’arrodonir aquest curs. Comença el 27 d’abril.

Si vols més informació dels cursos consulta els temaris a l’apartat de FORMACIÓ d’aquesta web, i si estàs interessat ja pots inscriu-re’t de forma on-line. Corre, hi ha places limitades!