Inscripcions obertes per als cursos d’alfabetització en català i castellà de La Formiga


Les inscripcions per als cursos d’alfabetització en castellà i català de La Formiga ja estan obertes, des del dilluns 25 i fins el proper divendres 28 de setembre. Les persones interessades poden venir a matricular-se d’11:00 a 14: 00 i de 16:00 a 19:00 a la seu de l’entitat (c.Elkano, 74).
En total, s’han programat un total de 4 cursos per al quart trimestre, que començaran la primera setmana d’octubre i que s’impartiran al centre cívic El Sortidor per voluntaris de l’entitat amb formació com a professors de llengua per extrangers.
Es duran a terme 2 cursos de català de 20 hores, de nivell inicial i bàsic, i dos cursos de castellà dels nivells d’alfabetització i bàsic. En aquest cas els cursos són de 40 hores. El cost de la inscripció és de 15 euros, un preu simbòlic pensat per afavorir la participació de tothom.

L’Escola de Llengua
Cada any, La Formiga duu a terme un total de 9 cursos trimestrals, on més de 200 persones de països com Pakistan, Marroc, Brasil, Xina, Rússia o La índia donen les seves primeres passes en l’aprenentatge de la llengua a l’Escola de Llengua de La Formiga, un projecte d’inclusió social de persones immigrades a través de la capacitació lingüística que funciona des del 2000 amb l’objectiu de proporcionar eines per a l’autonomia i la integració social, laboral i comunitària de les persones nouvingudes a la nostra societat, perquè puguin exercir els seus drets de ciutadania en igualtat de condicions. El professorat de l’Escola de Llengua està format per voluntaris i voluntàries que bé aprenen, bé posen en pràctica els seus coneixemens sobre l’ensenyaments de llengua a persones estrangeres.

Attachment: Fulletó horaris(149.73 kb)