El Mirador dels Immigrants reconeix la tasca de La Formiga a favor de la integració de la comunitat pakistanesa

Coincidint amb la celebració del seu 13è aniversari, el diari “El Mirador dels Immigrants” va entregar diversos reconeixements a diferents persones i entitats destacades per la seva tasca d’integració de les persones nouvingudes i en especial, amb la comunitat pakistanesa.
La cerimònia, que va comptar amb la presència del director general per a la Immigració de la Generalitat, Xavier Bosch; el el director d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona, Ramón Sanahuja; i del Cònsol General del Pakistan a Barcelona, Masud Khan Raja; es va celebrar el passat divendres 13 de juliol a la Casa del Mar de Barcelona.
La Formiga va ser una de les entitats premiades per la seva trajectòria de treball per a la integració del col·lectiu de persones immigrades. Al llarg dels darrers 7 anys, en què La Formiga s’estableix al Poble Sec, a prop de 1500 persones immigrades han participat en els diversos projectes d’alfabetització lingüística i i dinamització comunitària com l’Escola de Llengua o Mon Barri. Aproximadament un 40% dels uauaris de La Formiga són d’origen pakistanès, degut a l’arrelament d’aquest col·lectiu al barri.
Gustavo De Miguel, coordinador pedagógic de La Formiga, va ser l’encarregat de recollir aquest guardó i va animar a la comunitat pakistanesa a seguir participant en les diverses instàncies de la societat catalana.Link: La web de El Mirador